Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Αν δεν φαντάζεσαι φωτιές..

Αυτή είναι η διαφορά μας.. Άλλος ανάβει μια φωτιά για να ζεσταθεί και άλλος για να κάψει! Σε ποια κατηγορία θα μπεις, στις επιλογές σου είναι και βέβαια στο να ξέρεις τι θες..
Με το ν' ανάψεις μια φωτιά υπάρχουν πολλά που έχεις να προσέξεις, θέλει ειδικά στην αρχή να βάζεις τα ξυλαράκια που χρειάζονται έτσι ώστε να κρατήσει η φλόγα. Και όπως λέει κι ένας φίλος μου "καλύτερα να μην τσιγκουνεύεσαι τα ξυλαράκια", στην τελική το πολύ πολύ να πάρει λίγο παραπάνω απ' όσο ήθελες. Όση φροντίδα θα δώσεις στην αρχή, άλλη τόση θέλει στην συνέχεια, για άλλον λόγο βέβαια, τώρα για να την κουμαντάρεις όπως θες. Παίζοντας με τις φλόγες τώρα υπάρχει και ο κίνδυνος να καείς, εσύ και ότι έχεις γύρο σου.
Εγώ λέω να την αφήσουμε να πάρει την δική της μορφή και όσο κρατήσει, να περάσουμε τον χρόνο μας γνωρίζοντας την ουσία της φωτιάς και όχι με το πόσο και πώς θα την κρατήσουμε ζωντανή. Μπορείς να το αντέξεις αυτό?
Αντέχεις να πάρεις τα ρίσκα σου?
Και μετά? (βλέπω ότι σε νοιάζει αρκετά αυτό..)
Τις συνέπειες των επιλογών σου θα τις δεχτείς με το κεφάλι ψηλά?
Έτσι είναι.. μια φωτιά αφού έχει πάρει για τα καλά αν την αφήσεις ή θα σβήσει μόνη της με τον χρόνο ή θα τα κάψει όλα αφήνοντας πίσω μόνο κενό..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου