Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Άσε μας ρε Σταρόβα..

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι, για όσους δεν γνωρίζουν, συμπαρουσιαστής σε εκπομπή του Ant1 μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Μαρία Μπεκατώρου. Πρόσφατα, ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε αρνητικά την ραπ μουσική, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Αφορμή στάθηκε ένα χιπ χοπ τραγούδι που ακούστηκε στην αρχή της εκπομπής. Στην συνέχεια ακολούθησαν δηλώσεις όπως "Αν μπορούσε να υπάρχει μουσική αστυνομία θα απαγόρευα την ραπ" και "Με την μουσική δεν έχει καμία σχέση το χιπ χοπ".

Αν θέλει να θεωρείται καλλιτέχνης ένας άνθρωπος, εκτός από τα πιστεύω του καλό θα ήταν να συμμεριζόταν και με τα πιστεύω των άλλων, όχι απαραίτητα να τα ενστερνίζεται αλλά τουλάχιστον να τα σέβεται, έχοντας μια γνώμη χωρίς εριστικά σχόλια και ίχνη απόλυτου παντογνώστη.. Γιατί το πράγμα κάπου ξεφεύγει μετά..


Όπως ήταν λογικό, υπήρχαν και αντιδράσεις, όπως του Εισβολέα:


"Ο κύριος Σταρόβας δεν θεωρεί το χιπ χοπ μουσική λέει και μακάρι να μας μάζευαν όλους!!!
Μάλλον κύριε Σταρόβα μπέρδεψες τους μαϊντανούς και τις κονσέρβες σας
με το φρέσκο αύριο και τις προσωπικότητες που έχουν να πουν κάτι !!δυστυχώς η γενιά σας το μόνο που κατάφερε ήταν να μας βάλει πιο βαθιά στα σκατά από ότι οι πατεράδες σας,γιαυτό κάτσε στην ποιότητα του καναπέ σου,με την καγκουρόκουλτούρα σας, φαε κανα Μπέργκερ από τα μακ και κοίτα μέσα από τη κλειδαρότρυπα τον μίντια με τα κλειστά σου μάτια και στόμα,πως να το κάνουμε δηλαδής?
ήμαστε οι νεολαίοι που έρχονται να πάρουν τα ινία..."

του Ψ που συμπληρώνει τον εισβολέα:
"Ποιος τον γαμεί το Σταρόβα;Είδες που στα έλεγα.Είναι η παλιά Ελλάδα.Αυτοί βολεύτηκαν,άραξαν και απαξιώνουν αφ' υψηλού.Κατάντια.(Πιο μεγάλη κατάντια είναι να τους βλέπεις βέβαια).Εμείς είμαστε η νέα Ελλάδα θέλουν δε θέλουν οι λιγμένοι και είμαστε και πιο ωραία "παιδιά"! Σε ποιους τα έλεγε ρε Λιάκο;Στους πεταμένους που τον βλέπουν.Αυτοί δεν έχουν μέλλον ούτως ή άλλως.Πες του να πάει και σε κανα στην υγεία μας να κάνει τα ίδια αστεία για γέρους που κάνει τα τελευταία 20 χρόνια,να πει και καμία κακιά λέξη μπας και καυλώσουν οι πορνόγεροι και γαμήσουν καμία ανερχόμενη ηθοποιό στα πλαίσια της προώθησης της.Σαπίλα και ζόμπι μόνο.Αυτοί που τον βλέπουν πάντως μην ανησυχείς,δε θα μας παρεξηγήσουν γιατί δε μας ξέρουν καν."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου