Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Κόλλα το..


Πιστεύω η εικόνα τα λέει όλα και δεν χρειάζεται να αναφέρω τίποτα άλλο.. Μου θύμισε κάτι παππούδες που πήγαν κ το έφτυναν να κολλήσει καλά, να μην αναφέρω και για ορισμένες κυρίες που άφηναν και κραγιόν πάνω στον φάκελο. Φέτος ήταν η πρώτη φορά που πήγα εφορευτική επιτροπή,σαν αναπληρωματικός βέβαια αλλά δεν έχει καμιά σημασία από την στιγμή που κανείς δεν νοιάστηκε και από τους 5 που δεν εμφανίστηκαν καθόλου μόνο ένας έλλειπε εκτός της περιοχής, οι άλλοι απλά δεν ενδιαφέρθηκαν..Κ εγώ όχι πως ήθελα να πάω, μόνο και μόνο για να μην αφήσω τον έναν που φιλοτιμήθηκε να πάει μόνο του και  δεν τα βγάλει πέρα 19 ώρες που μείναμε.. 
Από εκεί και πέρα για άλλη μια φορά καταλάβαμε πως η νεολαία δεν έχει διάθεση να ψηφίσει, αφού από τα 280 άτομα μέχρι 30 χρονών να ήταν το πολύ 40 ψηφοφόροι και μερικοί από τους οποίους ήρθαν με τους γονείς τους και ψήφισαν ακριβώς αυτό που τους επέβαλαν και με  αποχή πολύ μεγάλη άφησαν την τύχη τους στο έλεος αυτών που είχαν συμφέρον να ψηφίσουν, πιστεύοντας πως "με το να μην συμμετέχω τους προκαλώ ζημιά"..
Βέβαια από την άλλη η γραφικότητα που υπάρχει στην αριστερά και το φαινόμενο των τελευταίων καιρών για ακρο-δεξιά και "ανεξάρτητους" μαφιόζους/ποδοσφαιρικούς παράγοντες, γενικά ανθρώπους  της νύχτας, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια και επιλογές. Το θέμα είναι πως η φράση, "στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος" δεν ξέρουμε που θα μας πάει, αλλά αξίζει(?) να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό..
Σας αφήνω με αυτούς τους στοίχους .. 


Κόλλα το
Κόλλα το
Όχι το χέρι πρόβατο
Το χαρτάκι κόλλα το..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου