Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Blind Guardian στην Θεσσαλονικη 17/06/2012


Ημέρα εκλογών στις 17 αλλά κάπου στην Θεσσαλονίκη έχουν live οι Blind Guardian! Έτσι χωρίς πολύ σκέψη.. το τρένο και φύγαμε! Μετά από μια μικρή βόλτα στην παραλία πήγαμε κατά τις 9 στο Principal. Όταν έμαθα ότι θα είναι σε κλειστό χώρο πίστεψα ότι θα έχει αφόρητη ζέστη, πάλι καλά είχε καλό εξαερισμό και την παλέψαμε εκεί μέσα. Η συναυλία ξεκίνησε πολύ δυναμικά και έτσι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της. Στην μέση περίπου της συναυλίας ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Hansi Kürsch, είχε ενθουσιαστεί με την πόρωση και την ενέργεια που έβγαζε το κοινό.
Ειδικά την στιγμή που τελείωνε το τραγούδι "Valhalla" το κοινό συνέχισε να φωνάζει "Valhalla - Deliverance Why've you ever forgotten me" για περίπου 3 λεπτά και τρελαμένος ο Hansi Kürsch να μας λέει να σταματήσουμε  "STOP".. πιστεύω ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό! Μετά απ' αυτό συνέχεια έλεγε για το πόσο τρελαμένο κοινό έχει η Θεσσαλονίκη!

Το principal γεμάτο.. ο τραγουδιστής να δίνει τον καλύτερο εαυτό του να ευχαριστήσει το κοινό που συνέχεια τον επευφημούσε και η ώρα που μια πολύ καλή συναυλία να τελειώσει είχε σχεδόν έρθει. Μετά ένα διάλειμμα βγαίνουν για το encore και τότε λένε τα τραγούδια που πιστεύω o κόσμος περίμενε. Ξεκινάνε με bard song και lord of the rings όπου όλοι μαζί να τραγουδάνε με τον τραγουδιστή.. Για να κλείσουν με το mirror mirror και το κοινό να τρελαίνεται από κάτω!



Το τέλος μας βρήκε να επιστρέφουμε με τα πόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να παίρνουμε σιγά σιγά τον δρόμο της επιστροφής! Μπορώ να πω ήταν μια δυνατή συναυλία με ένταση. Επίσης ήταν πολύ καλή και ποιοτικά με το συγκρότημα να δίνει τα ρέστα του πάνω στην σκηνή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου