Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα δωμάτιο γεμάτο..

Περπατάς πολύ ώρα τώρα, έχεις έναν δυναμισμό στο βήμα σου, είναι αρκετά γρήγορο, όχι όμως βιαστικό τις περισσότερες φορές..
Φεύγεις από κάτι που προσπάθησες καιρό τώρα να αποκτήσεις μάταια και νιώθεις χαρούμενος, μάλλον δικαιωμένος γιατί έστω κ έτσι προσπάθησες μέχρι το τέλος! Το αν ήταν όντως το τέλος δεν μπορώ να το πω με ακρίβεια αλλά σημασία είναι αυτό που μένει, δηλαδή, συναισθήματα που θες να κρατήσεις , και όμορφες ή άσχημες στιγμές που θα τριγυρνούν για καιρό στο κεφάλι σου. Κάνοντας κάποιες ώρες να περνούν γρήγορα, μπορεί και δύσκολα αν αρχίσεις να το σκέφτεσαι πολύ! Τώρα όμως δεν έχεις καιρό για θύμισες , έχεις μεγάλο δρόμο να διανύσεις και αυτό σε νοιάζει περισσότερο, είναι η συνέχεια. Ένα νέο ξεκίνημα, βάζοντας νέους κανόνες και πρωταγωνιστές, έχοντας κάποιες εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν για την συνέχεια, "Για νέες ήττες για νέες συντριβές" όπως λέει κ ο Αγγελάκας..
Μπορεί να αναρωτηθείς αν έκανες καλά, μην κολλάς, έκανες μια επιλογή, δέχεσαι τις επιπτώσεις αν υπάρχουν και σηκώνεις το κεφάλι να προχωρήσεις! Κλείνεις μια πόρτα πίσω σου, αλλά μέσα σου ξέρεις πως πίσω από την πόρτα αφήνεις ένα δωμάτιο γεμάτο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου