Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Άνθρωποι σαν εσένα δεν γεννιούνται κάθε μέρα..


Απ' ότι κατάλαβα, σου αρέσει αν κάτι είναι να υποθεί να έχει την μορφή του γραπτού λόγου.. Δεν σε αδικώ καθόλου, συμφωνώ μάλιστα. Είναι κάτι που μένει και στην τελική δεν μπορεί σχεδόν κανείς να το παρανοήσει.
Τι να πω, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν είναι να πω κάτι για σένα, είναι ένας στίχος από Iratus "Άνθρωποι σαν εσένα δεν γεννιούνται κάθε μέρα"(σαν φόρο τιμής για τις ώρες που λιώσαμε με τα τραγούδια του!). Δεν το χεις καταλάβει ακόμη, παίζει να μην το συνειδητοποιήσεις και ποτέ,αλλά ισχύει και να το ξέρεις.
Την κάνεις για πίσω ψηλέ!
Ήρθε η ώρα ν ανοίξεις ένα καινούριο κεφάλαιο στην ζωή σου, γίνεται μια αλλαγή στα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα. Όπως λένε κάθε αρχή και δύσκολη, σίγουρα, αλλά δεν σε φοβάμαι, θα την βγάλεις την άκρη σου, μπορεί να ξεκινήσεις με Dorans Blade την ζούγκλα αλλά θα την βγάλεις επειδή είσαι εσύ.. Είναι ένα χαρακτηριστικό σου αυτό και θα σε βοηθήσει αρκετά τις μέρες που θα έρθουν. Χωρίς να τα παρατάς μόνο και μόνο από μια στραβή αρχή..
Όπως και να χει Νικόλα, ανοίγεις ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου, φρόντισε να το χαρείς όπως μπορείς καλύτερα.. Ραντεβού στα όμορφα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου