Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Πληγή..

Ναι.. τώρα πια μπορείς να το πεις με σιγουριά, μπήκε στην ζωή σου για τα καλά και έβαλε ένα μαχαίρι στην καρδιά σου. Με μια απλή κίνηση ή ένα βλέμμα σου έδωσε μια μαχαιριά, που για να μαστε κ εντάξει, την περίμενες να έρθει κάποια στιγμή. Είχες καιρό να νιώσεις κάτι τέτοιο και τόσο έντονο.
Μην φοβάσαι όμως το μαχαίρι δεν είναι εκεί για να σε βλάψει, είναι για να κάνει την καρδιά σου να χτυπάει γρηγορότερα. Να ξυπνήσει συναισθήματα που παίζει να μην ήξερες ότι υπάρχουν μέσα σου. Κάπως έτσι όμως καταλαβαίνεις πως ζεις..

Αυτό σε κάνει να θέλεις να περάσεις όλο και περισσότερο χρόνο με το πρόσωπο που κρατούσε αυτό το μαχαίρι. Πολλές φορές κιόλας το κρατάς σταθερό να μην φύγει από την θέση του, φοβάσαι μήπως το πάρει από την καρδιά σου και ταξιδέψει για αλλού.. Από τον ενθουσιασμό σου πιστεύεις πως δεν θα μπορέσει άλλο άτομο να σου κάνει σε κάνει να νιώσει το ίδιο!
Έχεις δίκαιο, κάθε άτομο που περνάει απ την καρδιά σου, αφήνει διαφορετική "πληγή", άλλες φορές απλά επιφανειακή και άλλες τόσο βαθιά που δεν ξέρεις αν θα την αντέξεις. Κάπου εδώ θυμήθηκα μια φράση από τον Ηράκλειτο, "Κανείς δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ποτάμι δύο φορές". Έτσι είναι, δεν μπορείς να βρεις κάτι ακριβώς ίδιο με κάτι που πέρασε.. αυτή βέβαια είναι και η μαγεία του χρόνου, ακόμη κ εσύ θα δεις διαφορές στον εαυτό σου όσο κυλάει ο χρόνος, τόσο σημαντικές που πολλές φορές που θα τρόμαζες κ εσύ..
Όπως και να χει, κλείνω λέγοντας πως αν έχεις μια πληγή στην καρδιά σου μην σκύβεις το κεφάλι, μην την κρύβεις! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να την δεχτείς και να την δείχνεις περήφανα, είσαι
ευλογημένο άτομο που έζησες κάτι τέτοιο, και θα το ξαναζήσεις κάποια στιγμή..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου