Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Περιοδεία Μάλαμα με όλο το "Πέρασμα"


Μετά από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία και sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και τις περισσότερες πόλεις, ο Σωκράτης Μάλαμας αρχίζει τις χειμερινές ανά την Ελλάδα με νέο σχήμα και νέο πρόγραμμα.


To πρόγραμμα των συναυλιών του έχει ως εξής:
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου - Ράχες Ικαρίας / Αρμενιστής / Μαγαζί Kasmir
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου Πάτρα / Ακτή Δυμαίων - ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: DISCOVER ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, Πατρέως 30, τηλ.:2610 624 916
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου - Άρτα
Τετάρτη, 7 ΔεκεμβρίουΙωάννινα /  Boxx Live Stage - ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, Μιχ. Αγγέλου 6, τηλ.: 26510 64000 | ROCK SHOP, Οπλαρχηγού Πουτέτση 1, τηλ.: 26510 38276
Παρασκευή, 9 ΔεκεμβρίουΚαστοριά / Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς
Κυριακή, 11 ΔεκεμβρίουΚαρπενήσι / Δ. Δ . Kαστανιάς, Ξενώνας "Ευρύτη" - ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Alkyoni Travel Agency, Ζηνοπούλου 32, τηλ: 22370 22822
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου - Καρδίτσα
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου – Δοχός, Καρίτσα, Λάρισα / Ξενοδοχείο Δοχός

Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Φώτη Σιώτα στο βιολί και την βιόλα, τον Κυριάκο Ταπάκη μπουζούκι - λαούτο και την συμμετοχή της Μαρίνας Δακανάλη στο τραγούδι θα παρουσιάσει ένα καθαρά ακουστικό πρόγραμμα αυτήν την φορά, με νέες ενορχηστρώσεις.
Ανάμεσα σε άλλα θα ακούσουμε για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του, το Πέρασμα σε στίχους Άλκη Αλκαίου. Παράλληλα, ο Σωκράτης Μάλαμας θα παρουσιάσει και ορισμένα αξέχαστα τραγούδια από το σύνολο της ελληνικής δισκογραφίας, στιγμές που ξεχωρίζει και θα τις μοιραστεί με το κοινό του.
Ηχοληψία / Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
Επιμέλεια σκηνής / Δημήτρης Κατέβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου