Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη απο τους DnΞ!!

Μετά την επιτυχία του συγκροτήματος στην ψηφοφορία του σταθμού rock overdose όπου οι DnΞ πήραν την πρώτη θέση στα συγκροτήματα που δεν κυκλοφόρησαν ολοκληρωμένο άλμπουμ,κάνουν στο blog μας μια διαφορετική συνέντευξη μιλώντας ο καθένας ξεχωριστά!


- Για ποιον λόγο πήρατε μέρος στην ψηφοφορία?

Ξάδερφος : Δεν ξέρω στα σίγουρα.. με ρώτησε ο dean και είπα "γιατί όχι"

Dean: Είναι μια πολύ καλή διαφήμιση και ένας τρόπος ν' ακουστεί το είδος τις μουσικής μας



-Πιστεύατε ότι θα είχατε τέτοια απήχηση και ότι θα παίρνατε την πρώτη θέση και με διαφορά?

Ξάδερφος: Ναι σίγουρα δεν το περιμέναμε, μα πιστεύω κ το πήραμε πολύ χαλαρά από την αρχή και λέγαμε όσες και να πάρουμε ψήφους δεν αλλάζει κάτι!

Dean: Πιστεύαμε ότι υπάρχουν πολλοί που θα γουστάρανε αυτό που βγάζουμε και την φιλοσοφία μας αλλά σίγουρα ήταν αναπάντεχο να πάρουμε την πρώτη θέση!



- Υπήρχαν αντιδράσεις για την συμμετοχή σας?

Ξάδερφος: Οι περισσότεροι ρωτούσαν ποιοι ήμαστε κ πως γίνεται να πάρουμε τόσους ψήφους από την στιγμή που είμαστε άγνωστοι. Φτάσανε σε σημείο ν΄αλλάξουν την ψηφοφορία και να βάλουν μόνο μπάντες με "ολοκληρωμένο cd".. Οκ για εμάς το ίδιο είναι. Δηλαδή, μια αφορμή να συνεχίσουμε με περισσότερη όρεξη.

Dean: Την περιμέναμε αυτή την ερώτηση, όλοι όσοι βγαίνουν πρώτοι την δέχονται.. :)
Υπήρχαν οι κλασικές αντιδράσεις από αυτούς που δεν μπορούσαν να δεχτούν την ήττα. Η προπαγάνδα θα συνεχιστεί..



-Επόμενο βήμα?

Dean: Σίγουρα να ξεκινήσουμε τα Live και το δεύτερο cd μας με τίτλο "ξανακάντο αν είσαι μάγκας". Επίσης να κουρευτεί ο Ξάδερφος επιτέλους.. έστω σαν τον heihachi

Ξάδερφος: Δίνω τότε υπόσχεση ότι θα κουρευτώ στο πρώτο μας live.. Τώρα το πως θα γίνω θα δούμε εκείνη την στιγμή.. αν γίνουμε λίγο αυθόρμητοι...




-Έχετε κάποιον εμπνευστή/είδωλο για την δημιουργία σας?

Dean: Για την δημιουργία μας φταίνε τα φυσικά ναρκωτικά που έχουμε στο κεφάλι μας. Για μένα κορυφαία μπάντα σε αυτό το είδος είναι οι Ανώριμοι και θα γούσταρα πολύ ένα live με το τρελό αγόρι.. τον Τραμπάκουλα!

Ξάδερφος: Χαχα φυσικά ναρκωτικά.. πιστεύω δεν είναι μόνο η τρέλα που μας διακατέχει.. παίζει ρόλο και η απίστευτη χημεία που έχουμε ειδικά όταν καθόμαστε να βγάλουμε στίχους!



-Μέχρι που πιστεύεται ότι θα φτάσει η μπάντα σας?

Dean: Θα απαντήσω με μια ερώτηση.. "έχει όρια η ανθρώπινη μαλακία?"

Ξάδερφος: Επ! τι λέξεις είναι αυτές ρε αλήτη.. Θα έλεγα φαντασία.. Ναι όσο υπάρχει η φαντασία θα είμαστε κάπου εκεί δίπλα να γουστάρουμε..!



-Αγαπημένο κομμάτι σας?

Ξάδερφος: Δεν ξέρω αν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο.. Όλα έχουν την δικιά τους ιστορία και έχουν συνδεθεί με όμορφα σκηνικά. Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να ξεχωρίσω κάποιο..

Dean: Όντως όλα τα τραγούδια είναι ξεχωριστά. Αφού είναι δικά μας!!



Dean: Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στηρίζει και γουστάρει αυτό που κάνουμε! Τα χειρότερα έρχονται..!!

Ξάδερφος: Αγάπη πάνω απ' όλα!

Πληροφορίες για την μπάντα:
http://www.facebook.com/pages/D-n-%CE%9E/146333098783804




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου