Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Να μείνει κάτι..

Γιατί?
Γατί να με ρωτάς ακόμη τέτοια πράματα?
Τίποτα δεν έχεις καταλάβει δηλαδή? Εκτός και αν όλα αυτά γίνονται για να γεμίσουν έναν πληγωμένο εγωισμό και μια ανασφάλεια που δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτούς που σε ξέρουν.  Τόσος καιρός έχει περάσει, τόσα πράγματα, τι μπορεί να άλλαξε? ΤΙ?

Τι.. όλα! Δεν έχει σημασία, κάποια πράγματα όσο και ν αλλάξουν παραμένουν αναπαλλοτρίωτα . Έχω προσπαθήσει να στο πω τόσες φορές αλλά παίζει όταν σου μιλώ ή στο δείχνω κοιτάς αλλού. Σε καταλαβαίνω, ή μάλλον προσπαθώ! Τόσα έχω ακούσει, τόσα έχω δει, τόσα μου παν, χωρίς να δίνω και μεγάλη βάση βέβαια, αλλά εκεί.. ως το τέλος. Έως ότου κάτι να έρθει να γίνει το μεγάλο "μπαμ". Μην φοβάσαι όμως όλο και κάτι θα έχει μείνει να κρατάει την ζεστασιά αυτή. Ναι κάτι θα έχει μείνει, ελπίζω βέβαια όχι απλά, για να μείνει κάτι.. Αλλά απλά γιατί έτσι γουστάρουμε!
Αντί να περνάν κάποιες στιγμές και να μένουν στο πέρασμα του χρόνου έχουμε ένα είδος παιχνιδιού κάπως διαφορετικού από τα άλλα, μερικές φορές αυτό είναι ωραίο, τις περισσότερες βέβαια αλλά έρχεται και η στιγμή που ρωτάς το "γιατί?".
Συνήθως όμως αυτά που μένουν είναι κάποια λόγια, ορισμένες εκφράσεις και πιο σπάνια λίγα αρώματα. Κάποια αρώματα που είναι συνδεδεμένα με πρόσωπα και καταστάσεις, με στιγμές, μεγάλες ή μικρές!
Αυτά είναι ωραίο να μένουν και μαζί με άλλες θύμησες να γεμίζουν την ζωή σου..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου